Der findes mange måder at ændre sit liv på. Jeg har gang på gang set, at når man finder en ny og sundere balance, der er i tråd med ens psyke, så kommer der flow og kærlighed i ens liv. Nedenunder kan du se de redskaber, som jeg arbejder med.

Du kan bestille tid på 5338 7357 eller ved at sende en mail til daniela@niende-etape.dk.

Meditation: Styrker din hjerne

Meditative tanker kan skabe mirakler. Når du mediterer, bevæger din bevidsthed sig i helt andre tankebaner. Det åbner for nye dimensioner i dig. Når vi mennesker mediterer, sætter vi os fri af negative oplevelser. Meditation er derfor et værdifuldt redskab i kampen mod negative tankemønstre, gamle overbevisninger og selvbebrejdelser. Og det styrker din hjernes evne til at holde fokus.

Jeg er især optaget af de meditationsformer, som åbner til spirituelle lag. Disse dybe meditationer bringer dig nemlig i samklang med dit sjæleliv og din hjerte-energi. Et meditationsforløb er typisk på 4-5 sessioner. Du betaler pr. gang. Og du kan til en hver tid afbryde forløbet.

Pris: 450,- pr. session (En session varer ca. en time).

Personligt udviklingsforløb: Kom i flow med dit liv.  

Jeg synes altid, at det er en god ide med en forsamtale. Det er vigtig at tjekke kemien. Og det er vigtigt, at du kan se dig selv bruge de redskaber, som jeg arbejder med. Vi kan sagtens tage samtalen på telefonen. Forsamtalen er helt gratis.

Efter for.samtalen sammensætter jeg et helt unikt forløb til dig med nænsomme dybde-psykologiske øvelser, der passer 100% til dig. Du kommer ud i krogene i dig selv. Og det bliver en spændende rejse, som vil bringe dig videre i dit liv. Et forløb plejer typisk at strække sig over 8-10 sessioner. Du betaler pr. gang. Og du kan til en hver tid afbryde forløbet.

Pris: 500,- pr. session (En session varer ca. 1 time og 15 min.).

Bachs Blomsterdråber: Giver ro til din psyke og dit nervesystem. 

lyt_til_sjælen_tarotBach blomsterdråber er homøpatiske. Det vil sige, at blomsterudtrækket er fortyndet 1:100.000 for at danne ultra fine svingninger. Disse fine svingninger stimulerer krop og psyke på en særlig måde. De bringer så at sige en ny energi ind i dit psykiske system. Eller sagt på en anden måde: Blomsterdråberne blødgør din psyke, så de healende og opbyggende kræfter i dig kan virke optimalt. Så Bachs blomsterdråber er et fantastisk redskab, hvis du fx er under et psykisk pres, ofte er nervøs, lettere deprimeret, har fået et chok, får præstationsangst eller har følelsesmæssige svingninger. Jeg sammensætter altid blomsterdråberne, så de passer lige præcis til dig. Både børn, unge og voksne kan få blomstermedicin.
Pris: 250,- for en flaske med 50 ml (Der er til ca 6-8 ugers forbrug i en flaske).

Jeg har arbejdet med blomsterdråber i mange år. Og jeg har erfaret, at når jeg følger op med en samtale, så virker dråberne endnu bedre og hurtigere.

Pris: 400,- for en flaske med blomsterdråber og en opfølgnings-samtale over telefon eller Skype.

Du kan bestille personlige blomsterdråber ved at sende en sms på 5338 7357 eller en mail til daniela@niende-etape.dk.