kunstterapi-skype-mobil-konsultationJeg er ved at forske i, hvordan terapeuter kan tilbyde en god og givende kunstterapi på Skype eller via en telefonkonsultation. I den forbindelse søger jeg personer, der har lyst til at deltage. Måske er det noget for dig?

Du kommer til at arbejde med disse metoder fra kunstterapien: Tegning, collage og skriveterapi. Husk, at det ikke handler om at være god til at tegne eller skrive fejlfrit. Det er symbolerne i tegningerne eller teksten, som er vigtige. Så tegninger med tændstikmænd og tekster med stavefejl fungerer uden problemer som psykens talerør. Symbolerne i dine tegninger eller tekster åbner døre til dit indre dyb. Det får dig i kontakt med din personlige kraft og visdom. Den kontakt vil give dig indsigt i, hvordan du får løst dine problemer.

Projektet munder ud i en artikel. Alle, der deltager, vil blive 100% anonymiseret.

Du skal ikke bruge tid på at give feedback til mig. Det eneste du skal gøre er at booke en konsultation, som skal foregå på Skype eller telefon. Og så skal du have farver, papir, en blyant eller en kuglepen og en stak på 5-8 ugeblade/magasiner klar, når konsultationen starter.

Sidste frist for tilmelding: 28. februar 2017.

Normalt tager jeg 500,- for en kunstterapikonsultation. Som tak for at du vil deltage, får du konsultationerne til halv pris, som er 250,-

Skriv til mig på daniela@niende-etape.dk, hvis du gerne vil deltage. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål til mit projekt.

Kærlig hilsen Daniela

Leave a Reply