spiritualitet_niende_etapeSom jeg ser det, så er alle menneske spirituelle. Vi rummer alle en sjælelig, opbyggende kraft. Jeg tænker, at denne kraft er healende vibrationer, en form for universel kærlighedsenergi. Vibrationerne findes både i det enkelte menneske, men er også tilstede i naturen. Måske er det derfor, at vi har brug for at have planter og blomster i vores stuer…

Jeg har mange gange set, hvad det betyder at give plads til disse særlige, healende vibrationer. Så kommer der en anden bevidsthedstilstand. Fornemmelsen af fred og harmoni forplanter sig gennem psyke og krop. Vejret kan trækkes frit. Jeg oplever det som om, at jeg ånder i takt med universet som et levende, helt væsen. Og netop ved at opleve denne dybe samklang med verden, da kommer friheden. Jeg kan hvile i mig selv, som den, jeg er. Og intet andet.

At kunne hvile 100% i sig selv giver plads til, at livet leves med en omtanke og et hensyn, der rækker ud over os selv. Vi mærker, at vi er forbundne til livet – og vi mærker respekten for andre levende væsener. Det er for mig at være spirituel. Hvilke teknikker der lige anvendes, det er mindre væsentligt. Det vigtigste er, at vi udvider bevidstheden om os selv – for det er med den smukke gave i hånden, at vi vokser som helstøbte, kærlige mennesker.

Vil du prøve en af mine meditationsøvelser, så kig under kategorien Nemme meditationsøvelser.

Kærlig hilsen Daniela

Leave a Reply